PDL Dambovita – Avem demersuri incepute cu PPDD pentru colaborare in consilii locale si la nivel judetean

Cele mai citite

PDL Dambovita intentioneaza sa semneze protocoale de colaborare cu PPDD pentru a obtine majoritate in Consiliul Local Targoviste, dar si in alte consilii din judet, avand in acest sens demersuri incepute inca dinainte de alegeri, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PDL Dambovita, Marin Antonescu.

„Cred ca e posibil (…). Ar trebui sa se semneze niste protocoale, ar trebui o baza juridica a colaborarii”, a precizat Antonescu referindu-se la o eventuala colaborare intre PDL si PPDD in consiliile locale.
Intrebat daca au inceput demersurile in acest sens, vicepresedintele PDL Dambovita a confirmat acest lucru.
„V-as minti sa spun nu. Dar nu vorbim de la alegeri incoace. Nu alianta, colaborare politica obligatorie”, a afirmat Marin Antonescu
Conform rezultatelor de la alegerile din 10 iunie, PDL isi pastreaza mandatul de primar al municipiului Targoviste, iar componenta consiliului local este: PDL – opt mandate, PPDD – trei si USL – 10 mandate.
La Consiliul Judetean Dambovita, USL a obtinut presedintia si majoritatea in consiliu cu 18 mandate. PDL a obtinut 13 mandate de consilier judetean si PPDD – trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie