PD-L Giurgiu a marcat începerea campaniei electorale

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Cantaragiu_BogdanAproximativ trei sute de membri şi simpatizanţi ai PD-L Giurgiu au organizat un marş, vineri, 23 octombrie, în centrul municipiului, dorind să marcheze astfel începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.
„Am organizat o acţiune pentru a marca începerea campaniei electorale şi pentru acest lucru membrii şi simpatizanţii PD-L Giurgiu s-au întâlnit pe platoul din faţa Teatrului Valah din municipiul Giurgiu după care ne-am deplasat în marş prin centrul municipiului Giurgiu“, a declarat, vineri, 23 octombrie, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Giurgiu, deputatul de Dâmboviţa, Bogdan Cantaragiu.
El spune că organizaţia judeţeană a PD-L Giurgiu va desfăşura o campanie electorală curată, decentă şi fără atacuri.
La finalul marşului, membrii şi simpatizanţii PD-L Giurgiu au avut şi o şedinţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale în judeţ.
(Sursa. AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie