Paul Stănescu, senator de Olt, preia șefia interimară a PSD București, după autosuspendarea Gabrielei Firea

Cele mai citite


În urma demisiei Gabrielei Firea de la șefia Ministerului Familiei în contextul scandalului azilelor groazei, Paul Stănescu a fost numit președinte interimar al organizației PSD București. Decizia a fost luată de conducerea PSD, care a luat act de autosuspendarea Gabrielei Firea din funcțiile de prim-vicepreședinte PSD și lider al filialei PSD București. În consecință, secretarul general Paul Stănescu a fost desemnat să preia interimatul organizației.

În urma demisiilor lui Marius Budăi și Gabriela Firea, conducerea PSD s-a întrunit luni pentru a decide cine va prelua ministerele Muncii și Familiei. Astfel, pentru Ministerul Muncii a fost propusă deputata Simona Bucura Oprescu, în timp ce pentru Ministerul Familiei s-a optat pentru Natalia Intotero.

Vineri, Gabriela Firea, ministrul Familiei, a anunțat că se autosuspendă, pentru o perioadă limitată, din funcția de președinte al Organizației PSD București, ca urmare a demisiei sale de la Ministerul Familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie