Patru persoane reţinute de poliţiştii ialomiţeni în acest sfârşit de săptămână

persoane retinute de politistiÎn acest sfârşit de săptămână, 13-14 iulie, poliţiştii ialomiţeni au dispus reţinerea a patru persoane pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al inspectoratului.
Poliţia a fost sesizată sâmbătă, 13 iulie, cu privire la faptul că o patrulă a Poliţiei Locale a depistat în zona staţiei CFR Slobozia Nouă, doi bărbaţi ce transportau într-un atelaj hipo mai multe structuri metalice.
Cercetările au fost demarate de îndată de către poliţişti, care au stabilit faptul că bărbaţii de 28, respectiv 43 de ani, ambii din oraşul Amara au sustras structurile metalice din incinta Staţiunii Amara – zona Mirceşti, şi intenţionau să le valorifice la un centru de achiziţii deşeuri reciclabile industriale.
Bunurile sustrase au fost restituite societăţii prejudiciate.
Faţă de suspectul în vârstă de 28 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, care şi-a însuşit propunerea de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele acestuia mandat pentru 29 de zile.
În noaptea de 13/14 iulie, în jurul orei 03.00, o patrulă de siguranţă publică a depistat pe raza comunei Mihail Kogălniceanu o persoană de sex masculin care la vederea poliţistului a încercat să fugă.
Poliţiştii au procedat la interceptarea şi imobilizarea acesteia, un tânăr în vârstă de 21 ani, domiciliat în comuna Victoria, judeţul Brăila.
Din cercetările demarate de anchetatori s-a stabilit faptul că suspectul, împreună cu un consătean în vârstă de 33 de ani au sustras 55 litri de motorină, o staţie radio şi un radiocasetofon din interiorul unui autocamion, parcat pe raza comunei Mihail Kogălniceanu.
Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar luni, 15 iulie, au fost prezentaţi parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Un alt tânăr în vârstă de 32 de ani, din municipiul Feteşti, a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni duminică, 14 iulie, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.
În fapt, în cursul aceleiaşi zile, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că suspectul a fost implicat într-un conflict spontan, pe raza localităţii de domiciliu.
Din primele verificări s-a stabilit faptul că în urma unor discuţii contradictorii purtate cu trei concetăţeni cu vârste cuprinse între 43 şi 61 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cel în cauză a agresat cu un obiect înţepător pe unul dintre aceştia.
Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Feteşti pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Luni, 15 iulie, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti cu propunere de arestare preventivă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments