Patru membri ai clanului Litrașu au fost arestați după o descindere la o cabană izolată din Prahova

Patru membri ai clanului Litrașu au fost arestați după o descindere la o cabană izolată din Prahova

Vineri, 18 septembrie, poliția i-a prins, într-o cabană din Prahova, unde se ascundeau, pe membrii clanului Litrașu (Sorin Raiciu, Bogdan Cristian Luca, Adrian Dan și Bogdan Vasiliu) cercetați pentru tentativă de omor calificat, după ce i-au bătut pe interlopul Liviu Iordan, dintr-un clan rival din Chiajna (Ilfov), și pe Călin Pană, pe o strada din orașul ilfovean, în luna iulie.

Astfel, în locația respectivă au fost depistați patru bărbați, bănuiți în cauză, trei dintre aceștia fiind urmăriți general, având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă.

”Astăzi, în jurul orei 14.00, în urma activităților desfășurate de DIC și DOS – IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 24 iulie 2020, a fost efectuată o descindere, într-o cabană izolată din zona montană a județului Prahova”, au informat autoritățile.

Se pare că poliția a tras foc de avertisment, fiindcă un interlop a încercat să fugă: ”În momentul intervenției, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei patru bărbați a încercat să fugă. Nu au rezultat victime”, a transmis Poliția. Este vorba despre Sorin Raiciu, fratele lui Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, cel care s-a predat pe 7 septembrie, care a încercat să fugă în moment în care a văzut politiștii.

Raiciu, Luca și Dan, care erau dați în urmărire generală, au fost duși în Arestul Central al Poliției Capitalei, iar Vasiliu a ajuns la sediul DIC-IGPR, pentru dispunerea măsurilor legale.

În data de 24 iulie 2020, Liviu Iordan, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Ilfov, a ajuns la spital în stare gravă, în urma unei răfuieli pe o stradă din Chiajna, în care cei din clanul Litrașu au tras focuri de armă și și-au atacat rivalul cu săbii.

Se pare că totul a pornit de la un conflict între clanul Iordan și cel al lui Costeluș Litrașu pentru supremația în zonă.

Cu câteva zile înainte de incident, Iordan l-ar fi lovit pe Litrașu din cauza unor ”afaceri imobiliare”, iar acesta s-ar fi răzbunat, chemându-și în ajutor o armată de interlopi. În răfuială a fost implicat și Călin Pană, fratele culturistei Alina Pană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.