Patru magazine de vise functioneaza in Prahova

Cele mai citite

Trei din patru magazine cu etnobotanice au fost temporar inchise
Trei din patru magazine cu etnobotanice au fost temporar inchise

Patru magazine de vise functioneaza, in prezent, in judetul Prahova, desi autoritatile au dispus, in urma unor controale, suspendarea temporara a activitatii a trei dintre ele pentru o perioada de pana la 12 luni.

Potrivit comisarului din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Alexandru Cardei, in cursul lunii martie s-a dispus masura de inchidere temporara de pana la 12 luni pentru doua puncte de lucru de la doua societati, insa reprezentantii acestora au contestat in instanta decizia autoritatilor.

De asemenea, Garda Financiara a efectuat un control la un al treilea magazin care vindea produse etnobotanice, aplicand o amenda de 8.000 de lei pentru faptul ca societatea in cauza nu emitea bonuri fiscale.

In acelasi caz, a fost confiscata suma de aproximativ 5.000 de lei si a fost dispusa masura inchiderii temporare a punctului de lucru pentru o perioada de trei luni.

Si de aceasta data, reprezentantii respectivei societati au contestat decizia autoritatilor, toate cele trei magazine vizate de inchiderea temporara functionand normal pana cand instanta va emite o decizie definitiva si irevocabila.

Reprezentantul CJPC a mai precizat ca, in cursul lunii martie, au fost aplicate sase sanctiuni contraventionale in valoare totala de 62.000 de lei in urma controalelor efectuate la cele patru magazine care vand produse etnobotanice in judetul Prahova, potrivit Agerpres.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie