Patru indivizi au fost identificați ca fiind responsabili de furtul de peste 1.400 de litri de motorină, ulei și diverse componente de vagoane de la CFR

Cele mai citite

În urmă cu cinci zile, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au efectuat percheziții într-un dosar penal gestionat de Serviciul Județean de Poliție Transporturi Argeș. Ca parte a investigației, aceștia au administrat probe și au reținut patru persoane suspectate de furt de carburant. Cercetările în cazul acestor suspecți se desfășoară în prezent sub control judiciar.

„În ziua de 14 iunie, pentru administrarea de probatoriu, în temeiul autorizării instanței competente, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 20 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a precizat luni Argeș.


Pe teritoriul județului Argeș au avut loc 18 percheziții, iar câte una s-au desfășurat în județele Brașov și Giurgiu.

În timpul acestor percheziții, polițiștii au descoperit și confiscat următoarele cantități: 1.405 litri de motorină, 25 de litri de ulei (identificat ca fiind specific C.F.R.), 62 de piese (confirmate ca fiind componente de la vagoane de marfă) și mai multe recipiente goale cu miros specific de motorină, având o capacitate totală de 2.600 de litri.

După finalizarea administrării probatoriului, în data de 16 iunie, patru bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 61 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, conform unei ordonanțe emise.


După aceea, persoanele în cauză au fost supuse cercetării sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În cazul unui bărbat în vârstă de 45 de ani și al unui bărbat în vârstă de 55 de ani, s-a dispus și interdicția de a-și exercita profesia.

Cercetările au beneficiat de sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Pitești din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R. Perchezițiile au fost efectuate cu asistența polițiștilor din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, Serviciului Județean Poliție Transporturi Giurgiu, Biroului Județean Poliție Transporturi Brașov și jandarmilor din Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Scene de groază la Dobroești

Un individ de cetățenie turcă, surprins în timp ce vandaliza mai multe obiecte de mobilier urban într-un parc din...

Alte articole din aceasta categorie