Pasajul Pipera – Tunari aproape de final

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

pipera-tunari-1De curând, autorităţile au verificat stadiul lucrărilor la Pasajul Pipera – Tunari, realizat cu fonduri PHARE şi de Consiliul Local al oraşului Voluntari, Primăria Sectorului 2 şi Consiliul Judeţean Ilfov. Cu această ocazie au fost analizate lucrările efectuate până acum fiind stabilite etapele care mai trebuie parcurse până la finalizarea proiectului. Din cele declarate de oficialii prezenţi la această acţiune, recepţia lucrărilor va începe spre sfârşitul lunii noiembrie.
Din declaraţiile acestora, se speră ca traficul pe ped să fie reluat cât mai curând. Tot cu această ocazie am mai aflat că se pregăteşte documentaţia pentru construirea unui nou pasaj în zona Petricani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie