Parazapezi pentru drumurile brailene

Data:

Drumului national 22 B Ramnicu Sarat-Braila este protejat de zapada cu parazapezi
Drumului national 22 B Ramnicu Sarat-Braila este protejat de zapada cu parazapezi

Peste 200 de parazapezi au fost instalate de-a lungul Drumului national 22 B Ramnicu Sarat-Braila, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, prefectul judetului Buzau Paul Beganu.

“Sunt primele parazapezi instalate in ultimii 20 de ani, initiativa apartine Sectiei Buzau a Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, si mi se pare de-a dreptul laudabila, caci iarna inca nu a trecut”, a spus prefectul judetului Buzau.

Paul Beganu a subliniat ca Drumul national 22 B Ramnicu Sarat-Braila era mai toata iarna blocat din cauza zapezilor.

“Sper sa fie doar un inceput, avem nevoie de parazapezi de-a lungul tuturor drumurilor nationale, mai ales ca spre deosebire de alti ani proprietarii terenurilor agricole sunt multumiti ca zapada nu mai este spulberata de vant, ci ramane pe loturile lor de teren”, a mai spus prefectul, citat de Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL