Organizatia Femeilor Liberale din Municipiul Calarasi si-a ales noul Birou Politic

Organizatia Femeilor Liberale din Municipiul Calarasi si-a ales noul Birou Politic

Sâmbata, 20 februarie, în sala de sedinte a Consiliului Judetean, a avut loc Adunarea Generala a Organizatiei Femeilor Liberale din municipiul Calarasi. Sedinta a fost condusa de doamna Mariana Luca, membru în Biroul Politic Local Municipal.
Au raspuns invitatiei, la Adunarea Generala, deputatul Eugen Nicolaescu, vicepresedintele Consiliului Judetean, Dan Dragulin, Florea Olaru, vicepresedinte PNL, Camelia Ghiveciu, presedinta Organizatiei Judeteane de Femei a PNL, Emil Izvoranu, presedintele TNL si, nu în ultimul rând, Mariana Luca, delegat Biroul Politic Local Municipal.
În prezenta a peste o suta de femei liberale, membre si simpatizante, Mariana Luca a prezentat o informare privind activitatea desfasurata de femeile liberale din cadrul Organizatiei Municipale a PNL Calarasi de la ultimele alegeri pâna în prezent. La punctul doi a fost prezentat planul de masuri al femeilor liberale, care îsi propune, printre altele, cresterea numarului de membre, organizarea de întâlniri de lucru lunare ale BPL pentru analizarea activitatii în fiecare luna, militarea pentru o reprezentare a femeilor pe listele de candidati la alegerile locale în procent de 30%, din care minim 10% pe locuri eligibile, o colaborare mai buna cu media locala în sensul prezentarii actiunilor importante realizate, fie prin prezenta la conferintele de presa a unei reprezentante fie prin comunicate de presa; stabilirea unei colaborarii cu Asociatia Pensionarilor din Calarasi; Organizarea de activitati ocazionate de evenimente importante: Ziua Femeii, Ziua Copilului ori Sarbatoarea Pastelui sau a Craciunului, fie evenimente istorice sau culturale ce se vor desfasura în municipiul Calarasi.
Punctul trei de pe ordinea de zi, si cel mai important, a fost acela al alegerii Biroului Politic al OFL Calarasi.
În urma desfasurarii alegerilor a fost aleasa, cu un vot împotriva din 100, ca presedinta a Organizatiei Femeilor Liberale pe municipiul Calarasi, Camelia Croitoru.

O militanta înfocata a PNL, pe Camelia Croitoru o putem descrie în trei cuvinte: inimoasa, bataioasa si o buna colega. Presedinta aleasa sâmbata la Adunarea Generala a Femeilor Liberale activeaza în partid din aprile 2003, ca simplu membru. Un an mai târziu, a fost aleasa în Biroul Politic, în functia de secretar, functie pe care a detinut-o multa vreme. Ce ar mai fi de adaugat, referitor la noua presedinta este faptul ca este casatorita, are 36 de ani si este profesor titular de limba franceza la Colegiul National „Barbu Stirbei“ Calarasi.
De asemenea, în acelasi cadru a fost ales si biroul politic format din noua membre: presedinta Camelia Croitoru, trei vicepresedinte, în persoana doamnelor Silviana Sestacovschi, Elena Florea si Aurelia Samoila. Secretar a fost desemnata doamna Mihaela Felea, iar alte patru membre au fost alese sa faca parte din biroul politic: Aura Giurca, Maria Ghinea, Andreea Stoica si Daniela Nedelea.
De adaugat faptul ca la Adunarea Generala a Organizatiei Femeilor Liberale din municipiul Calarasi a fost prezenta si presedinta Organizatiei Municipale de femei a PD-L, Mioara Stoiculescu.
Marga Culea

Leave a Reply

Your email address will not be published.