Ordinea şi siguranţa publică la manifestările culturale din weekend, asigurată de jandarmi

Data:

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii giurgiuveni au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării unui festival cultural-artistic ce a avut loc în zona Parcului Naţional Comana. Un efectiv mediu zilnic de 8 jandarmi a urmărit ca activităţile să se desfăşoare în mod civilizat, asigurând climatul de siguranţă civică atât sâmbătă, cât şi duminică, 24 de ore din 24.
Având în vedere faptul că la această activitate s-a estimat participarea unui public numeros, jandarmii au recomandat cetăţenilor: să respecte regulile stabilite de către orgranizatori; să evite consumul excesiv de alcool; să nu poarte asupra lor arme albe sau de foc; să evite cunoştinţele ocazionale sau persoanele care oferă spre vânzare diferite „chilipiruri“; să identifice patrulele şi echipajele auto de jandarmi, precum şi traseele de deplasare ale acestora, pentru a le putea apela cu uşurinţă; să ceară, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...