Ordinea şi siguranţa publică la manifestările culturale din weekend, asigurată de jandarmi

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii giurgiuveni au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării unui festival cultural-artistic ce a avut loc în zona Parcului Naţional Comana. Un efectiv mediu zilnic de 8 jandarmi a urmărit ca activităţile să se desfăşoare în mod civilizat, asigurând climatul de siguranţă civică atât sâmbătă, cât şi duminică, 24 de ore din 24.
Având în vedere faptul că la această activitate s-a estimat participarea unui public numeros, jandarmii au recomandat cetăţenilor: să respecte regulile stabilite de către orgranizatori; să evite consumul excesiv de alcool; să nu poarte asupra lor arme albe sau de foc; să evite cunoştinţele ocazionale sau persoanele care oferă spre vânzare diferite „chilipiruri“; să identifice patrulele şi echipajele auto de jandarmi, precum şi traseele de deplasare ale acestora, pentru a le putea apela cu uşurinţă; să ceară, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie