Opera Națională București celebrează Ziua Internațională a Copilului cu o ofertă specială la bilete (de tip 1+1) pentru premiera musicalului „Shrek”

Opera Națională București lansează publicului, începând cu 1 iunie, o promoție specială de tip 1+1 gratuit pentru toate categoriile de preț la cele două reprezentații de premieră ale musicalului „Shrek”, programate pe 8 și 9 iunie, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului.

Afis Shrek Onb 8 Si 9 Iunie

Musicalul „Shrek”, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale ale anului, promite să captiveze audiența cu scenografii dinamice, costume elaborate și coregrafii impresionante. Cu o distribuție de excepție, incluzând artiști renumiți precum Horia Brenciu și Dan Helciug în rolul lui Shrek, Oana Laura Gabriela și Bianca Purcărea ca Fiona, Adrian Nour în rolul Măgărușului, Julie Mayaya ca Dragonița, și Andrei Petre și Ernest Fazekaș ca Lord Farquuad, spectacolul este produs de Opera Națională București și Musicals.ro, aceeași echipă din spatele succeselor “Fantoma de la Operă”, “Mamma Mia” și “My Fair Lady”.

Spectacolul va dura trei ore, cu o pauză, și este recomandat copiilor cu vârsta de peste opt ani. Biletele sunt disponibile pe platformele IaBilet.ro, Bilet.ro și pe site-ul Operei Naționale București, începând de la prețul de 260 lei.

„Shrek” aduce pe scenă o poveste atemporală despre prietenie și iubire, adaptată după filmul animat produs de DreamWorks Animation și cartea lui William Steig. Musicalul a fost inițial produs pe Broadway și este cunoscut pentru succesul său internațional.

Regia spectacolului este semnată de Răzvan Ioan Dincă, muzica este compusă de Jeanine Tesori, iar libretul este scris de David Lindsay-Abaire. Echipa artistică este completată de dirijorul Daniel Jinga, scenograful Gary McCann, coregraful Violeta Dincă, regizorul secund Raluca Popa, coregraful secund Florin Tănase, traducătorul și adaptatorul Ernest Fazekas, lighting designerul Daniel Klinger și video designerul Vali Chincișan.

Pentru mai multe informații și achiziționarea biletelor, vizitați:

– [IaBilet.ro](https://m.iabilet.ro/bilete-shrek-musicalul-97473/)

– [Bilet.ro](https://www.bilet.ro/eveniment/shrek-musical-13492)

– [Opera Națională București](https://tickets.operanb.ro/shrek-musicalul)

Sponsor: Aqua Carpatica

Partener oficial: PPC

Parteneri: Phoenixmedia, Euromedia, Cocor, Băneasa Shopping City

Partener de mobilitate: Suzuki România Parteneri media: Digi24, Radio Itsy Bitsy, Europa FM, Euronews România, RFI România, Romantic FM, Radio Itsy Bitsy, România TV, Kanal D, Zile și Nopți, Agerpres, Spot Media, Ziarul Metropolis, News București, Q Magazine, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, 9am.ro., Kudika, Garbo, Grupul de Presă SEMNAL, Nine O’Clock, Mediatrust

Semnal Magazin

Ultimele evenimente