Omorat cu bata de un consatean

Cele mai citite

Inchis pentru omor
Inchis pentru omor

Dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau a fost sesizat cu privire la faptul ca un barbat din satul Albesti, comuna Smeeni, a fost gasit decedat in curtea locuintei sale.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa coordonata de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau pentru efectuarea cercetarilor si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

In urma investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca victima era un barbat in varsta de 60 de ani, la examinarea vizuala a cadavrului, in zona capului fiind observate mai multe plagi deschise.

Cadavrul a fost transportat la Morga Serviciului de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.

Din verificari a rezultat ca in seara zilei de 26 octombrie, victima a avut un conflict cu un consatean in varsta de 36 de ani, acesta fiind cel care l-a lovit cu o bata, provocandu-i leziuni traumatice care au cauzat decesul.

Impotriva barbatului de 36 de ani s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunii de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie