Omorat cu bata de un consatean

Data:

Inchis pentru omor
Inchis pentru omor

Dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau a fost sesizat cu privire la faptul ca un barbat din satul Albesti, comuna Smeeni, a fost gasit decedat in curtea locuintei sale.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa coordonata de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau pentru efectuarea cercetarilor si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

In urma investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca victima era un barbat in varsta de 60 de ani, la examinarea vizuala a cadavrului, in zona capului fiind observate mai multe plagi deschise.

Cadavrul a fost transportat la Morga Serviciului de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.

Din verificari a rezultat ca in seara zilei de 26 octombrie, victima a avut un conflict cu un consatean in varsta de 36 de ani, acesta fiind cel care l-a lovit cu o bata, provocandu-i leziuni traumatice care au cauzat decesul.

Impotriva barbatului de 36 de ani s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunii de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...