Omagiu adus eroilor neamului în ziua de 13 iunie

Data:

Pierderile de vieți omenești din anii primei conflagrații mondiale, nemaiîntâlnite până atunci au fost enorme. Țara noastră a pierdut aproape un milion de militari și civili.

omagiu

De aceea, pentru supraviețuitori, s-a impus ca o datorie morală comemorarea, în fiecare an, a celor care au pierit pe câmpul de luptă.

Această zi a fost astfel omagiată de către polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov împreună cu reprezentanți ai administrației locale prin depuneri de jerbe și coroane de flori la monumente ale eroilor români căzuți pe câmpul de luptă.

De asemenea, începând cu ora 10.00, au fost oficiate slujbe religioase pentru pomenirea eroilor neamului în localitățile ilfovene Snagov, Tâncăbești, Măgurele, Popești-Leordeni, Otopeni și  Buftea.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...