Olt: Victor Ponta este convins că USL poate obţine toate mandatele de parlamentar din Olt

Olt: Victor Ponta este convins că USL poate obţine toate mandatele de parlamentar din Olt

Copreşedintele USL, Victor Ponta, a susţinut că toate cele 10 mandate de parlamentar din colegiile din Olt pot fi câştigate de candidaţii USL.

Preşedintele PSD Victor Ponta a avut la Slatina, o întâlnire cu simpatizanţii, aleşii locali şi candidaţii USL din judeţul Olt, întâlnire în cadrul căreia a discutat şi chestiuni legate de problemele administraţiei locale. ‘Am venit şi cu un mesaj foarte clar de sprijin pentru toţi cei 10 candidaţi ai noştri fără niciun fel de excepţie.Şi să le spun cât de important este ca în viitorul Parlament USL să aibă 10 parlamentari de Olt care nu doar să susţină Guvernul, că lucrul acesta cred că se va întâmpla oricum, dar să ne ajute în modificarea Constituţiei, în toate celelalte decizii importante pe care trebuie să le adoptăm. Mesajul meu a fost foarte clar pentru primarii noştri, pentru militanţii noştri, repet, toţi cei 10 candidaţi ai noştri au susţinerea mea totală şi sunt convins că putem să şi câştigăm toate colegiile cu peste 50 la sută’ a afimat Victor Ponta.

Liderul social-democrat a făcut referire şi la necesitatea ca USL să nominalizeze rapid un candidat pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, în condiţiile în care actualul edil, Darius Vâlcov, candidează pentru un mandat de senator. ‘Darius Vâlcov cred că a fost un primar foarte bun, de aceea n-am putut să-l batem la vot şi a trebuit să îl convingem să vină la noi, însă cariera sa profesională şi politică merge mai departe în Parlament şi în echipa pe care eu vreau să o construiesc în viitor. E normal, sunt şi oamenii care consideră că mai bine rămânea primar, asta înseamnă că pentru el, pentru USL, are imediat obligaţia de a prezenta candidatul nostru pentru funcţia de primar şi un om care să inspire tot atâta încredere ca şi Darius’ a mai spus Ponta.

Primul ministru a menţionat că următorii patru ani guvernul, dacă va avea o susţinere puternică în Parlament, va urmări ca toate zonele ţării să se dezvolte. ‘Ceea ce eu sunt convins că în aceste 6-7 luni de guvernare am încercat şi am reuşit, să guvernăm altfel, nu doar luând de la cei amărâţi şi ducând nu se ştie unde. După alegeri, o să avem patru ani fără bătălii electorale, în care, cu un guvern cu susţinere puternică, putem să avem o dezvoltare corectă a tuturor zonele ţării. Oltenia în ansamblu are nevoie de dezvoltare, de infrastructură şi mă refer în primul rând la fondurile europene, disputa mea cu domnul preşedinte Băsescu se referă tocmai la câţi bani bani o să aibă România de investit din fonduri europene. (…). Guvernarea e responsabilitatea USL şi oamenii au încredere în noi că o să continuăm lucrurile pe care le-am început în ultimele 6-7 luni’, a conchis preşedintele PSD.

 

 

 

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.