Olt – Vanzator ambulant de ceasuri si parfumuri sanctionat de jandarmi

Date:

Luni, 12 martie, in jurul orei 12.00, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Olt, care executa in sistem integrat misiuni de ordine si siguranta publica pe raza municipiului Slatina, a depistat o persoana care comercializa, fara autorizatie, ceasuri si parfumuri.

B. Vasile, de 19 ani, domiciliat in localitatea Leordeni, judetul Arges, a fost depistat in jurul orei 12.00, pe strada Toamnei din municipiul Slatina, in timp ce oferea trecatorilor, spre comercializare, parfumuri si ceasuri, in alte locuri decat cele autorizate.

Intrucat tanarul nu a putut justifica provenienta celor 7 cutii cu parfum si 25 de ceasuri gasite de jandarmi asupra sa, acestea au fost confiscate si introduse in camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt.

Celui in cauza i-a fost intocmit proces-verbal de contraventie prin care a fost sanctionat cu amenda in valoare de 1000 lei, in conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...