Olt – Valcov, tradat de cel mai apropiat prieten?

Cele mai citite

Darius Valcov si Dan Balasescu au organizat o conferinta de presa la sfarsitul saptamanii trecute, ca urmare a unei scrisori deschise compromitatoare la adresa presedintelui PDL, publicate pe site-ul unui ziar online, www.concretinolt.ro, scrisoare semnata de Balasescu.

Aceasta scrisoare este adresata primului ministru, SIE, SRI, Parchetului general precum si presedintelui Romaniei si, potrivit acesteia, Darius Valcov ar detine mai multe proprietati in Franta, Belgia, Italia si Elvetia pe numele surorii sale Roxana Valcov, dar si un apartament si un yaht la Monte Carlo (Monaco). De asemenea, conform aceleiasi scrisori, Darius Valcov ar mai avea peste 10 milioane de euro ziditi intr-un perete al unui apartament din Crans Montana, langa Chamonix in Elvetia, proprietate tot pe numele surorii sale. De asemenea, tot in aceasta scrisoare se arata ca primarul Slatinei ar mai detine mai multe proprietati in municipiul resedinta de judet si doua apartamente de lux in Bucuresti, de asemenea pe numele unor persoane apropiate lui Valcov.

Scrisoarea se intinde pe mai multe pagini si calomniile impotriva lui Valcov la fel. Nu lipsesc picanterii cu traficanti de droguri, cu afaceri de milioane de euro, dar si cu vendete personale ale edilului Slatinei.

Toate aceste calomnii ar fi semnate personal de Dan Balasescu, cel mai apropiat om al presedintelui PDL Olt, Darius Valcov.

Balasescu a negat, in conferinta de presa, orice legatura cu aceasta scrisoare si a precizat ca a inaintat o plangere penala impotriva publicatiei mai sus amintite, pentru fals si uz de fals si ca nimic din ce s-a scris nu ar fi adevarat. „Sunt sigur ca Doru Mitrache (n.r. – patronul firmei care asigura hrana pacientilor la spital) este cel care face astfel de marsavii. Tot asa cum a facut si cu flyerele aruncate prin spital. Stiti ca i se termina contractul la sfarsitul anului si m-a acostat intr-o seara in spatele blocului cerandu-mi sa intervin pe langa Darius sa il prelungeasca. Eu nici nu am vrut sa aud, l-am injurat si el mi-a raspuns ca are sa mi-o faca. Si mi-a facut-o!“, a precizat Balsescu.

De asemenea, si Valcov a dezmintit tot ce s-a pomenit in acea scrisoare si a anuntat ca si el a facut acelasi lucru, depunand o plangere pentru calomnie la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina.

Daca este sau nu adevarata toata aceasta poveste incredibila, ramane de vazut. Cert este ca scrisoarea pare „cusuta cu ata alba“, mai ales ca pe numele lui Valcov nu exista nici o proprietate sau suma de bani.

Amanunte din conferinte de presa, pe site-ul VGtv www.vgtvolt.cabanova.com

Georgiana Leulescu-Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie