Olt – Stanescu se bucura, drumurile sunt iar inchise!

Olt – Stanescu se bucura, drumurile sunt iar inchise!

In conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute, presedintele CJ Olt, Paul Stanescu, se felicita ca firmele de deszapezire si-au facut treaba si ca drumurile judetene au fost curatate.

De asemenea, se bucura ca nu le plateste stationare si ca, saracii de ei, muncesc pentru 25 de milioane lei pentru un km! Potrivit ultimului comunicat de presa emis duminica, 19 februarie, de Comitetul pentru Situatii de Urgenta, comunicat cu care, se pare, Stanescu nu este la curent, se arata ca erau inchise, pentru deszapezire, trei tronsoane de drum judetean, respectiv DJ 544 Brastavatu – Vadastra, DJ 642 A Rotunda – Vladila si DJ 653 Stoicanesti – Radomiresti.

Totodata, in comunicat se mai precizeaza ca au fost portiuni de drum pe care se circula cu restrictie, pe un singur sens de mers, respectiv drumul DJ 641 Caracal – Cezieni, DJ 542 A Rotunda – Bucinisu, DJ 546 D Potcoava – Perieti, DJ 703 Tufeni – limita cu judetul Teleorman (localitatea Balaci) si DJ 542 Redea – Valea Soarelui. Pe aceste drumuri, societatile de deszapezire au intervenit cu toate mijloacele din dotare. Dar, din cauza vantului, care spulbera zapada de pe camp si o aseaza pe carosabil, portiunile aflate in vai si camp deschis nu pot fi deszapezite in totalitate.

Detalii video din conferinta de presa, la VGtv, www.vgtvolt.cabanova.com

Redactor Georgiana Leulescu-Raicu, operator imagine, ing Viorel Raicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.