Olt: Sindicaliştii de la ‘Cartel Alfa’ vor picheta Prefectura

Cele mai citite

Aproximativ 150 de sindicalişti de la CNS ‘Cartel Alfa’ filiala Olt vor picheta miercuri sediul Prefecturii Olt pentru apărarea dialogului social şi a negocierilor colective.

Potrivit preşedintelui filialei Olt a ‘Cartel Alfa’, Constantin Boerescu, acţiuni similare de protest vor avea loc şi alte ţări afectate de criza economică, iar tema mişcării sindicale de miercuri va fi ‘14 noiembrie 2012: zi de acţiune europeană pentru apărarea dialogului şi a negocierilor colective’.

Boerescu estimează că la pichetarea de la Slatina vor participa aproximativ 150-200 de sindicalişti, acţiunea urmând să dureze o oră, între 16,00 şi 17,00.

Preşedintele filialei Olt a ‘Cartel Alfa’ afirmă că protestele urmăresc a face auzită vocea cetăţenilor, în condiţiile în care politicile de austeritate de până acum au accentuat recesiunea economică, iar România a devenit ‘un teren de experimente pentru ţările puternice din Europa’.

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie