Olt: Secretarul de stat la Ministerul Mediului, Emil Moţ, a demisionat din funcţie pentru a se ocupa de alegeri

Olt: Secretarul de stat la Ministerul Mediului, Emil Moţ, a demisionat din funcţie pentru a se ocupa de alegeri

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Mediului, Emil Moţ, a demisionat, joi, din această funcţie pentru a se ocupa de campania sa electorală, fiind candidatul USL în Colegiul 1 Slatina pentru Camera Deputaţilor.

Emil Moţ, preşedinte al organizaţiei de Tineret a PSD Olt şi unul dintre vicepreşedinţii filialei judeţene a partidului, a declarat, joi, pentru Agerpres, că este foarte încrezător că va obţine mandatul de deputat în colegiul Slatina.

”Dacă nu aş fi crezut că am şanse de a obţine mandatul de parlamentar, de a fi ales, nu m-aş fi înscris în competiţia electorală. Am renunţat la funcţia de la Ministerul Mediului pentru că va începe campania electorală. Consider că în perioada campaniei electorale nu aş fi putut îndeplini sarcinile de serviciu la capacitate maximă având în vedere că responsabilităţile unei astfel de funcţii sunt de importanţă mare’, a spus Emil Moţ.

Contracandidaţii lui Emil Moţ în colegiul 1 Slatina sunt Bogdan Apostoliceanu (preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Olt), Marian Florescu (patronul unei firme de construcţii, PP-DD), Stelian Sima (jurist, PRM) şi Bandi Zoltan (UDMR).

 

 

 

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.