Olt – Sala Artis din Slatina, un altar dedicat femeii

Cele mai citite

Ziua de 1 Martie a fost un prilej de bucurie pentru toate femeile din Slatina care au avut inspiratia sa viziteze Sala de Expozitii a Galeriei Artis din Slatina, unde alte doamne celebre le-au privit incantate din ramele afisate pe simeze.

De fapt, reprezentantele Muzeului Judetean din Slatina, sub indrumarea doamnelor Aurelia Grosu si Denisa Gutica-Florescu, au organizat o expozitie de pictura, sculptura si grafica dedicata femeii, de-a lungul timpului, de cei mai recunoscuti si indragiti artisti plastici din Olt, precum Ion Popescu-Negreni, Spiru Vergulescu, Nicolae Truta, Ion Musceleanu, Gheorghe Labin, Dan Cristian Popescu, Boris Caragea, Aurelian Bolea, care, din pacate, au trecut in lumea celor drepti.

Expozitia, numita sugestiv „Femeia – lumina si culoare“, a marcat una dintre cele mai speciale zile dedicate frumosului, primaverii si totodata femeii, cea care da viata tuturor viselor pentru a deveni realitate.

Despre semnificatia zilei de 1 Martie au vorbit istoricul Aurelia Grosu si Denisa Gutica, din cadrul Muzeului de Istorie Olt, multumind doamnelor si domnisoarelor prezente pentru tot ceea ce sunt si le-a invitat sa vina la aceasta expozitie ori de cate ori simt nevoia de liniste si incredere, pana pe 21 martie.

Georgiana Leulescu-Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie