Olt: Reabilitarea termica pentru persoanele defavorizate, amanata

Cele mai citite

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a eprogramat pentru luna noiembrie lansarea apelului de proiecte pentru cresterea eficientei energetice a blocurilor in care locuiesc persoane defavorizate, program cu un buget de 304 milioane de euro, cofinantat de Uniunea Europeana.

Initial, ministerul a anuntat, in septembrie, ca va lansa la 15 octombrie apelul public de proiecte pentru cresterea eficientei energetice a blocurilor, urmand ca, incepand cu 1 noiembrie, potentialii beneficiari sa poata depune proiectele la sediile Agentiilor de Dezvoltare Regionala pe raza carora

se afla. „Decizia (reprogramarii, n.r.) a fost luata pentru a permite analiza tuturor observatiilor primite cu privire la Ghidul Solicitantului, avand in vedere numarul mare de propuneri trimise de potentialii beneficiari. In acest fel, MDRT doreste sa reduca riscul aparitiei eventualelor neclaritati ulterioare in procesul de accesare a fondurilor europene destinate acestei operatiuni”, se mai arata in comunicat.

Beneficiarii eligibili sunt autoritatile locale, iar investitiile – tinta sunt blocurile de locuinte construite intre anii 1950 si 1990 in care locuiesc categorii sociale vulnerabile si familii cu venituri reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie