Olt – Racordat ilegal la reteaua de alimentare cu energie electrica

Cele mai citite

Luni, 12 martie, in urma unei sesizari primite din partea reprezentantilor unei societati de distributie a energiei electrice, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt au depistat, in jurul orei 15.00, pe raza municipiului Slatina, o persoana care sustragea energie electrica.

D. Daniel de 47 ani, din localitate, folosea o instalatie clandestina de ocolire a aparatului de masurat energia electrica, fiind racordat ilegal la reteaua de alimentare, prin intermediul a doi conductori electrici.

Instalatia clandestina a fost sigilata si ridicata de catre reprezentantii societatii de distributie a energiei electrice.

Celui in cauza i s-au intocmit actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunilor de sustragere de energie electrica si folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea sau pentru ocolirea echipamentelor de masurare, fapte prevazute si pedepsite de Legea nr. 13/2007 a energiei electrice.

Dosarul cu actele de constatare va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina, pentru continuarea cercetarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie