Olt – Putine candidaturi depuse la BEJ si BEM

Cele mai citite

Majoritatea candidaturilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Olt si pentru mandatele de consilieri vor fi depuse marti, in conditiile in care luni, pana la finalul programului Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean Olt au fost depuse numai candidaturile reprezentantilor PNTCD, UNPR si Fortei Civice.
Presedintele BEJ Olt, judecatorul Romeo Petcan, a declarat ca pentru mandatele de consilieri judeteni a fost depusa deocamdata o singura lista de candidati, cea a UNPR, formatiune politica al carei candidat pentru presedintia Consiliului Judetean Olt este actualul consilier judetean Pavel Belinski.
De asemenea, reprezentantul PNTCD, Marin Tulus, precum si reprezentantul Fortei Civice, Tudor Emil si-au depus si ei dosarele de candidatura pentru presedintia CJ Olt.
Si la Biroul Electoral de Circumscriptie Municipal Slatina sunt putine candidaturi depuse, respectiv candidatura independentului Gabriel Diaconu, fost viceprimar al orasului in perioada 2004-2006, cat si a reprezentantului Partidului Poporului – Legea Cojocaru, Gheorghe Stoica, fost consilier local. Diaconu si Stoica vor candida pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina.
USL si PDL nu au depus deocamdata candidaturile pentru CJ Olt si Primaria Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie