Olt – Protestele au continuat la Slatina

Cele mai citite

Aproximativ 100 de persoane au iesit din nou sa protesteze la Slatina, joi dupa amiaza, cand manifestantii au decis sa intocmeasca si sa semneze o nota de protest pe care o vor inainta, vineri, prefectului judetului.
Potrivit manifestantilor, nota de protest va contine trei puncte, respectiv se va solicita demisia presedintelui Traian Basescu, a Guvernului si premierului Emil Boc si organizarea de alegeri anticipate. Solicitarile manifestantilor vor avea atasat o lista cu semnaturi ale participantilor la proteste si documentele vor fi inaintate in prima parte a zilei de vineri prefectului judetului Olt, Leonid Moisiu.
Joi dupa amiaza protestatarii au manifestat pe platoul din fata Prefecturii Olt timp de aproape o ora scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale si au anuntat ca nu vor renunta la manifestantii chiar daca vremea se va inrautati.

Ultimele articole

Prefectul Buzăului, despre controalele făcute de Oficiul Fitosanitar: “Mi se pare puţin 5 probe pe lună într-o problemă atât de importantă”

Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, a adus la cunoștința conducerii Oficiului Fitosanitar faptul că, în cadrul inspecțiilor desfășurate pe...

Florin Homorean, fostul prefect al Oltului: “Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și...

Ieri în campanie la PNL, azi "în genunchi" la PSD… După zece ani în care a fost dedicat PNL, Florin...

Propus de PSD, Constantin Tudor are toate şansele să ajungă iar şef la Inspectoratul Şcolar Judeţean

Fost prefect al judeţului de două ori, deputat în Parlamentul României în mandatul 2004-2008, profesorul Constantin Tudor ar toate şansele să preia din nou conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean(ISJ) Călăraşi.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ