Olt – Pronuntarea in dosarul in care Bercea Mondial este cercetat pentru tentativa de omor, amanata o saptamana

Data:

Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa amane cu o saptamana, pana pe 22 februarie, pronuntarea sentintei in dosarul in care Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, este acuzat de tentativa de omor.
Purtatorul de cuvant al Tribunalului Olt, judecatorul Gheorghe Biolan, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca amanarea pronuntarii este determinata de volumul foarte mare al dosarului, care trebuie cercetat si analizat in amanunt.
„Sunt cinci volume cu foarte multe pagini. Trebuie analizate toate de catre instanta, care a considerat ca mai are nevoie de timp, de o saptamana, pentru a se pronunta“, a declarat Gheorghe Biolan.
Sandu Anghel este cercetat in stare de arest preventiv pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor calificat. El este acuzat ca anul trecut, pe 17 februarie, si-a injunghiat nepotul, pe Ionut Anghel, cu un cutit, intr-un bar din Draganesti Olt. Ionut Anghel a ajuns in seara zilei de 17 februarie 2011 la Spitalul de Urgenta Craiova, cu rani grave, produse cu un cutit. Victima l-a indicat atunci drept agresor pe Sandu Anghel, personaj al lumii interlope, care isi spunea Bercea Mondial. Dupa ce Bercea a fost arestat preventiv si dosarul a ajuns la Tribunalul Olt, victima si-a schimbat declaratia, afirmand ca nu l-a injunghiat unchiul sau, Sandu Anghel. Acesta, in timpul procesului, a sustinut ca este bolnav si sufera de afectiuni psihice, boli interne, etc, dar a si acuzat presa, prin vocea avocatilor, ca-i strica reputatia si-i lezeaza demnitatea numindu-l Bercea Mondial, adica asa cum el insusi a scris pe una din casele pe care le detine in Draganesti-Olt.
Bercea a cerut de zeci de ori sa fie cercetat in libertate, invocand ori chestiuni de procedura, ori probleme medicale, sapte dintre solicitarile sale de a fi pus in libertate fiind admise de Tribunalul Olt si ulterior respinse de instanta superioara, Curtea de Apel Craiova. Sandu Anghel nu a fost niciodata pus in libertate pe timpul desfasurarii procesului si saptamana viitoare se implineste un an de cand este in inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...