Olt – Pronuntarea in dosarul in care Bercea Mondial este cercetat pentru tentativa de omor, amanata o saptamana

Cele mai citite

Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa amane cu o saptamana, pana pe 22 februarie, pronuntarea sentintei in dosarul in care Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, este acuzat de tentativa de omor.
Purtatorul de cuvant al Tribunalului Olt, judecatorul Gheorghe Biolan, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca amanarea pronuntarii este determinata de volumul foarte mare al dosarului, care trebuie cercetat si analizat in amanunt.
„Sunt cinci volume cu foarte multe pagini. Trebuie analizate toate de catre instanta, care a considerat ca mai are nevoie de timp, de o saptamana, pentru a se pronunta“, a declarat Gheorghe Biolan.
Sandu Anghel este cercetat in stare de arest preventiv pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor calificat. El este acuzat ca anul trecut, pe 17 februarie, si-a injunghiat nepotul, pe Ionut Anghel, cu un cutit, intr-un bar din Draganesti Olt. Ionut Anghel a ajuns in seara zilei de 17 februarie 2011 la Spitalul de Urgenta Craiova, cu rani grave, produse cu un cutit. Victima l-a indicat atunci drept agresor pe Sandu Anghel, personaj al lumii interlope, care isi spunea Bercea Mondial. Dupa ce Bercea a fost arestat preventiv si dosarul a ajuns la Tribunalul Olt, victima si-a schimbat declaratia, afirmand ca nu l-a injunghiat unchiul sau, Sandu Anghel. Acesta, in timpul procesului, a sustinut ca este bolnav si sufera de afectiuni psihice, boli interne, etc, dar a si acuzat presa, prin vocea avocatilor, ca-i strica reputatia si-i lezeaza demnitatea numindu-l Bercea Mondial, adica asa cum el insusi a scris pe una din casele pe care le detine in Draganesti-Olt.
Bercea a cerut de zeci de ori sa fie cercetat in libertate, invocand ori chestiuni de procedura, ori probleme medicale, sapte dintre solicitarile sale de a fi pus in libertate fiind admise de Tribunalul Olt si ulterior respinse de instanta superioara, Curtea de Apel Craiova. Sandu Anghel nu a fost niciodata pus in libertate pe timpul desfasurarii procesului si saptamana viitoare se implineste un an de cand este in inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie