Olt – Procesul de votare a fost intrerupt pentru cateva zeci de minute la Deveselu si Babiciu

Cele mai citite

Procesul electoral la o sectie de votare din comuna Babiciu si la una din Deveselu a fost intrerupt, duminica, pentru cateva zeci de minute, din cauza ca unor alegatori le-au fost inmanate mai multe buletine de vot decat trebuia.
Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Olt, Claudia Radu, la sectia de votare din comuna Babiciu, procesul de votare a fost intrerupt pentru 55 de minute, pentru ca unul dintre membrii comisiei electorale a dat unei persoane doua seturi de buletine de vot.
Dupa acest incident, doua persoane sunt cercetate cu acuzatia de „introducerea in urna a unui numar suplimentar de buletine fata de cele votate de alegatori, falsificarea prin orice mijloace a documentelor de la birourile electorale”.
Un incident similar s-a petrecut si la Deveselu, in satul Comanca. Acolo procesul electoral a fost intrerupt timp de 25 de minute din cauza ca asupra unei persoane au fost gasite mai multe buletine de vot. Si in acest caz se fac cercetari pentru incalcarea legii electorale.
In judetul Olt, de la deschiderea urnelor, au fost sesizate 65 de incidente electorale, au fost confirmate sapte, cinci dintre acestea fiind infractiuni (lovire, mita, etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie