Olt – Primarul comunei Studina, Marian Vasile, ar putea fi noul presedinte interimar al organizatiei judetene PDL

Date:

Primarul comunei Studina, Marian Vasile, ar putea fi noul presedinte intrimar al organizatiei judetene Olt a PDL, dupa ce senatorul Mihai Nita, care a asigurat interimatul la conducerea PDL Olt incepand din luna aprilie, a plecat joi la PC.
„Daca mi se cere, trebuie sa fac asta (n.r. preluarea in mod interimar a functiei de presedinte PDL Olt). Dar deocamdata nu mi s-a cerut. Au fost asemenea discutii inainte de campania electorala dar atunci am refuzat pentru ca nu era un moment oportun. Am inteles ca si recent s-ar fi pus problema la nivel central sa fiu numit eu presedinte al organizatiei judetene. Daca voi fi numit presedinte primul obiectiv va fi refacerea organizatiei pentru ca au plecat foarte multe persoane din partid si cred ca pe o parte din cei plecati as putea reusi sa conving sa revina”, a declarat joi, pentru AGERPRES, Marian Vasile.
Acesta a mentionat ca a fost surprins de plecarea senatorului Mihai Nita la PC pentru ca parlamentarul nu a spus democrat-liberalilor din Olt ca intentioneaza sa paraseasca partidul. Dupa plecarea senatorului Nita, PDL Olt nu mai are parlamentari.
Senatorul de Olt Mihai Nita si-a anuntat joi, in plenul Senatului, trecerea la PC. Senatorul Nita, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este simplu membru in PC si plecat de la PDL pentru ca desi „a muncit la PDL” eforturile sale „nu au fost apreciate”. Nita afirma ca permanent au existat voci in PDL care au spus ca trebuie numita o alta persoana la conducerea filialei Olt a partidului.

„Am auzit de mai multa vreme discutii ca la conducerea PDL Olt va veni un senator de la alt partid, apoi ca va veni cineva de la PP-DD iar in presa locala de astazi a aparut o stire potrivit careia un vicepresedinte PDL de la nivel central sustine ca Marian Vasile va fi numit presedinte interimar la PDL Olt. In acest context am hotarat sa imi vad de treaba mea. Am muncit foarte mult in ultimele luni la PDL am facut si cheltuieli pentru ca a fost campanie electorala. Si ca multumire pentru eforturile mele, nimeni de la centru nu a apreciat aceste lucruri, dimpotriva mereu s-a discutat ori ca fac jocurile lui Darius Valcov ori ca nu stiu ce interese am. Am facut tot ce mi-a stat in putinta. PDL Olt a obtinut sase mandate de primar desi inainte de alegeri mai avea doar cinci. Atat am reusit sa fac. Acum ii las, sa vina altii si faca treaba cum vor”, a mai declarat Mihai Nita.
Parlamentarul a adaugat ca decizia sa de a pleca de la PDL a fost motivata si probleme de sanatate si de faptul ca are nevoie de liniste cel putin o perioada. Nita a mai spus ca nu stie daca va mai candida pentru vreun mandat de parlamentar.

„Am si probleme de sanatate si am trecut prin prea multe probleme in ultima perioada. Vreau sa am un moment de liniste. Nu ma mai intorc la PDL”, a conchis Mihai Nita.
PDL Olt este o organizatie care in ultimele patru luni a fost afectata succesiv de mai multe plecari din partid, incepand la finele lunii martie cu cea a presedintelui de atunci al organizatiei judetene, primarul municipiului Slatina, Darius Valcov. Ulterior, a plecat si deputatul Daniel Barbulescu, peste 10 primari, apoi zeci de persoane din linia a doua de conducere s-au retras ori au plecat la PSD, PNL, PC.

1 COMENTARIU

  1. TE SUSTIN DIN SPANIA CU TOT INTERESUL PENTRU COMUNA SI PENTRU MENTINEREA PARTIDULUI DEMOCRAT LIBERAL.Despre tine ca primar i-ti urez un mandat pana la pensie.Esti tare!!
    Un salut :vali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...