Olt – Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, in turneu de sustinere a candidatilor partidului in judet

Cele mai citite

Presedintele UNPR Gabriel Oprea s-a deplasat luni in mai multe localitati din judetul Olt pentru a participa la actiuni de prezentare si sustinere a candidatilor partidului la alegerile locale.
Oprea, alaturi de candidatul UNPR la presedintia Consiliului Judetean Olt, Pavel Belinski, de presedintele filialei judetene Olt a partidului, Ion Toma, precum si de echipa de candidati pentru mandatele de consilieri judeteni, a avut intalniri cu electoratul din localitatile Potcoava, Plesoiu, Carlogani, Orlea, Corabia si Slatioara.
„Noi suntem un proiect nou, un proiect tanar, un proiect de centru-stanga, UNPR. Ne-am nascut intr-o perioada grea pentru toata lumea, de criza economica, mondiala, am pus si noi umarul la greu ca Romania sa nu se prabuseasca, cum a fost Grecia, de exemplu. Avem doi piloni: interesul national al Romaniei si dialogul social. Un singur lucru am cerut in Parlamentul Romaniei: taxarea marilor averi. Este normal, crestineste, omeneste ca cei care au mai mult sa dea mai mult intr-un moment de solidaritate. Bani pentru pensii si pentru locuri de munca. Vreau sa va spun ca stiu ca in Romania doua institutii sunt respectate de dumneavoastra, Armata si Biserica, iar in administratie singura politica este intotdeauna pentru oameni. Nu se voteaza nici partidele, nici ideologia, se voteaza candidatul”, a declarat Oprea in comuna Plesoiu.
Presedintele UNPR si-a exprimat convingerea ca acest partid are candidati de incredere, care vor face administratie in interesul cetatenilor.
In judetul Olt UNPR are candidati la functiile de primar in 108 din cele 112 localitati si peste 1.700 de candidati la mandatele de consilieri locali si judeteni.

Ultimele articole

Olt – CSS Corabia, sancţionată de FRF!

Comisia de Disciplina a FRF a sancţionat-o pe câştigătoarea Cupei Hagi Danone, CSS Corabia, cu pierderea prin forfait a jocurilor cu Oţelul...

Pasuni inundate de Dunare

Dunărea a inundat păşuni din oraşul Corabia şi comuna Gârcov, nivelul fluviului fiind în creştere marţi, 18 iunie,  faţă...

„Ialomiţa curată, Dunărea curată”

Sărbătorirea la data de 5 iunie a „Zilei Mediului”, dar şi iniţierea de către Instituţia Prefectului - Judeţul Ialomiţa...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ