Olt: Preşedintele filialei judeţene PSD susţine că toate colegiile din Olt vor fi câştigate de USL

Cele mai citite

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă de prezentare a candidaţilor USL pentru alegerile din 9 decembrie, că toate mandatele de parlamentar din cele zece colegii din judeţ vor fi câştigate de candidaţii USL.

‘Ne-am propus să câştigăm toate colegiile. Vă prezentăm zece câştigători. Ne-am propus foarte multe lucruri. Ca în următorii patru ani să treacă autostradă şi prin judeţul Olt, să avem centură ocolitoare la Slatina, la Balş, cât mai repede, să avem investiţii în infrastructura şcolară şi de sănătate, cât mai multe investiţii private, dar şi guvernamentale astfel încât să poată fi create mai multe locuri de muncă’, a declarat Paul Stănescu.

Liderul PSD Olt a comentat şi candidatura fratelui său, Alexandru Stănescu, în unul din colegiile pentru Camera Deputaţilor arătând că primarii din zona de sud a judeţului au fost cei care au făcut propunerea şi au susţinut-o pentru că Alexandru Stănescu le-a fost alături în campaniile pentru alegerile locale.

‘N-am fost de acord la început să candideze fratele meu, pentru că vor fi comentarii în presă, dar el a fost propus de primarii din zona de sud a judeţului, s-a implicat în toate campaniile şi face parte din PSD din 1995. Primarii m-au convins şi am acceptat’, a adăugat Paul Stănescu.

Acesta a mai spus că aşteaptă de la viitorii parlamentari ai USL din Olt să fie activi, să fie o voce puternică la nivel naţional.

‘Împreună cu ei am avut cele mai bune rezultate, am câştigat alegerile locale. Vreau să fim o forţă activă, echipa USL Olt, să fim recunoscuţi ca o forţă şi la nivel naţional, datorită parlamentarilor noştri’, a încheiat Paul Stănescu.

Candidaţii USL pentru mandatele de senator sunt Vâlcov Darius Bogdan (primar al municipiului Slatina) – colegiul 1 (Slatina şi zona de nord a judeţului), Mihai Niţă (senator)- colegiul 2 (Piatra-Olt – Balş – Caracal), Şova Dan Coman (senator) – colegiul 3 (Corabia, Drăgăneşti, zona de sud a judeţului Olt), iar pentru cele de deputat sunt Moţ Emil Stelian Constantin (secretar de stat) – colegiul 1 (Slatina), Daniel Ionuţ Bărbulescu (deputat) – colegiul 2 (Scorniceşti), Iordache Florin (deputat) – colegiul 3 (Piatra-Olt), Delureanu Virgil (fost subprefect)- colegiul 4 (Balş), Dan Ciocan (consilier judeţean) – colegiul 5 (Caracal), Ştirbu Gigel Sorinel (deputat) – colegiul 6 (Drăgăneşti), Stănescu Alexandru (inginer)- colegiul 7 (Corabia).

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie