Olt: Poliţiştii au găsit persoanele suspectate că au spart sediul PSD

Cele mai citite

Persoanele care au spart în urmă cu trei zile sediul organizaţiei judeţene a PSD Olt au fost identificate şi prejudiciul reprezentat de sume de bani şi bunuri a fost fost parţial recuperat, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudia Radu.

Persoanele suspectate că au spart sediul PSD Olt au fost identificate de poliţiştii de la Slatina şi sunt doi tineri, unul minor, în vârstă de 16 ani şi un altul în vârstă de 18 ani. Potrivit IPJ Olt, cei doi tineri, în noaptea de 14 iulie, au intrat în sediul PSD Olt prin forţarea uşii secundare de acces. Din sediul social-democraţilor au sustras mai multe telefoane mobile, un laptop, suma de 5.700 de lei şi 320 de euro.

Sediul PSD Olt nu avea sistem de alarmă sau sistem de supraveghere video şi este situat în zona centrală a municipiului Slatina, lângă sediul PNL Olt, la parterul unui bloc de locuinţe, imobil în care funcţionează şi un sediu de bancă, mai multe case de amanet şi schimb valutar, magazine.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ