Olt – Politica Agricola Comuna, pe intelesul liceenilor

Cele mai citite

In saptamana 26 – 30 martie, Centrul EUROPE DIRECT Valcea va poposi in cateva localitati din judet, pentru o campanie de promovare a Politicii Agricole Comune.

Agenda campaniei cuprinde cinci vizite la tot atatea licee din Valcea, iar grupul tinta il constituie elevii din clasa a XII-a.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Centrul Europe Direct, din Valcea, luni, 26 martie, a fost programata prima intalnire cu elevii de la Liceul „Constantin Brancoveanu“ din Horezu, intre orele 11 – 13. Marti, 27 martie, intre orele 10 – 12, echipa Europe Direct si invitata Centrului, expertul Elena Ramona Nicolaescu, s-au intalnit cu elevii de la Liceul Teoretic Brezoi.

Joi, 29 martie, intre orele 12.00 si 14.00, reprezentantii europeni vor merge la Colegiul Tehnic Forestier Ramnicu Valcea, iar vineri, 30 martie sunt programate vizite la Liceele din Babeni (de la 9.00 la 11.00) si Dragasani, la Colegiul „Gib Mihaescu“, de la orele 12.00 la orele 14.00.

In agenda evenimentelor de comunicare sunt programate prezentari, pe intelesul tinerilor, despre cei 50 de ani de Politica Agricola Comuna, surse de finantare pentru mediul rural, prezentarea Masurilor 112 – „Instalarea tinerilor fermieri“ si 312 – „Dezvoltarea de micro-intreprinderi“, precum si aspecte juridice privind intocmirea documentatiilor pentru finantare.

Georgiana Leulescu Raicu

Ultimele articole

„Tocilarii“ din Ploieşti s-au întrecut la cros

Sute de elevi din şcolile ploieştene, buni la învăţătură, au demonstrat sâmbătă, 15 iunie, că mişcarea face casă bună...

Buzau: Liceenii, în topul absenţelor

Din 33.000 de absenţe înregistrate la unităţile de învăţământ din judeţul Buzău în primele două săptămâni din acest an...

Buzau: STUDIU: Adolescentii romani cred ca un lider trebuie sa fie comunicativ, responsabil, ambitios şi increzator

Liceenii cu varste cuprinse intre 14 şi 18 ani cred ca un lider trebuie sa fie comunicativ, responsabil, ambitios...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ