Olt – Pancarte cu lozinci impotriva liderilor partidelor de la putere, dar si din opozitie, la Slatina

Data:

Un grup al protestatarilor din Slatina, prezent vineri la manifestatia desfasurata in fata Prefecturii Olt, a afisat pancarte pe care scria „Jos Basescu, dar si Valcov si Stanescu“, acestea fiind primele lozinci folosite la manifestatiile din municipiu care fac referire la politicieni locali.
Darius Valcov este presedintele PDL Olt, iar Paul Stanescu este presedintele filialei judetene de partid a PSD, ambii politicieni locali fiind criticati de grupul de protestatari care aveau pancartele mentionate si sustineau ca doresc o alta clasa politica.
Tot pentru prima data de la inceputul manifestatiilor la Slatina, s-au auzit de la microfon scandari impotriva unor parlamentari locali, fiind criticati aceia care au trecut de la partidele de opozitie la cele aflate la putere.
Cei aproximativ 200 de protestatari au mai scandat si lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu, a fostului sef de stat Ion Iliescu, dar si impotriva Guvernului si a premierului Emil Boc.
La proteste au participat si mai multi membri ai PSD Slatina si presedintele organizatiei, Marius Oprescu, sindicalisti, pensionari.
Proteste au avut loc vineri si la Caracal, unde mai putin de 200 de persoane au scandat lozinci antiprezidentiale si antiguvernamentale.
Atat la Slatina, cat si la Caracal, protestele s-au incheiat dupa ora 18,30, fara sa se fi inregistrat incidente. Manifestantii au anuntat ca vor reveni si in zilele urmatoare pentru a protesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...