Olt – Organizatia PSD ar vrea suspendarea sefului statului

Date:

Organizatia PSD Olt va trimite luni o scrisoare presedintelui partidului, Victor Ponta, in care va propune demararea procedurilor de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, a declarat, vineri, vicepresedintele PSD Olt, Marius Oprescu.
Acesta a mentionat ca „are semnale” ca si alte filiale PSD vor sustine propunerea organizatiei social-democrate din Olt.
Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca spera sa fie suspendat presedintele Basescu pana la sfarsitul acestui an, din cauza ca seful statului „dupa opt ani aduce aceeasi dezbinare, aceeasi ura, aceleasi lucruri rele pe care le-a facut inca de la inceputul primului sau mandat”.
„PSD Olt propune si sustine inceperea procedurilor de suspendare a presedintelui Traian Basescu. (…) Noi, filiala Olt, ne dorim ca toate obiectivele si tot ce am propus in aceasta campanie electorala sa se realizeze, ca locuitorii judetului Olt s-o duca mai bine in urmatorii ani. Actualul presedinte al Romaniei este cel mai mare rau din aceasta tara, de aceea propunem acest lucru si vom trimite o scrisoare conducerii PSD in acest sens, pentru a lua act, pentru ca Romania nu poate fi guvernata in continuare asa cum vrea Traian Basescu”, a declarat Paul Stanescu.
Organizatia Olt a PSD s-a situat la alegerile locale pe primul loc intre organizatiile partidului in ce priveste votul politic acordat de electorat si este condusa de Paul Stanescu, presedinte al Consiliului Judetean Olt. Prim-vicepresedintele PSD Olt este senatorul Dan Sova, iar una din functiile de vicepresedinti este ocupata de Marius Oprescu, ales si vicepresedinte al Consiliului Judetean Olt. Tot din organizatia PSD Olt fac parte si vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, precum si primarul municipiului Slatina, Darius Valcov. In judet, dintre cele 112 localitati, 73 sunt conduse de primari social-democrati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...