Olt – O eleva s-a aruncat de la etaj, de frica raspunderii

Cele mai citite

O eleva de clasa a X-a de la Colegiul National Vocational „Nicolae Titulescu“ din Slatina se afla in stare grava la un spital din Bucuresti, dupa ce s-a aruncat de la geamul internatului in care era cazata.

Fata, in varsta de 16 ani, a fost prinsa de supraveghetoarea caminului in compania unui tanar, in camera in care era cazata. Intrucat regulamentul scolar interzice asemenea vizite, eleva trebuia sa dea unele explicatii catre conducerea scolii. De frica raspunderii, aceasta s-a aruncat pe geam, de la etajul I al imobilului, suferind rani grave la ambele picioare si a fost transportata de urgenta la un spital din Bucuresti.

Colegii au declarat ca fata avea rezultate bune la invatatura, participand chiar la olimpiade, insa in ultima perioada au vazut-o mereu trista si abatuta. In plus, cu putin timp in urma, tanara a parasit internatul fara acordul pedagogului. Se pare ca eleva avea o relatie neacceptata de parintii ei si de aceea se intalnea pe ascuns cu tanarul in camera de internat. Aceleasi surse mai spun ca este posibil ca fata sa fi fost insarcinata si ii era teama ca parintii sa nu afle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie