Olt – Noul sef al Inspectoratului Scolar Judetean anunta demiteri de directori care fac politica in scoli

Cele mai citite

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Olt, Nicolae Draghici, a declarat presei, marti, ca in viitorul apropiat ar putea avea loc schimbari la nivelul conducerii unor unitati de invatamant din cauza ca respectivii directori se implica in campania electorala.
„Cand voi avea dovezile, se vor face schimbarile. Eu am avertizat ca in scoli nu trebuie sa se faca politica. Elevii nu trebuie implicati in politica”, a spus Draghici.
Acesta, numit in functie la finele saptamanii trecute, a mai declarat ca si-ar dori sa aiba propria echipa de inspectori, insa nu crede ca acum este momentul schimbarii inspectorilor scolari, in conditiile in care se apropie examenele nationale. Afirmatiile sefului ISJ Olt sunt intarite si printr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei, in care se arata ca, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in scoli sunt interzise actiunile politice, precum si prozelitismul religios.
„Invederam persoanelor care ocupa functii de conducere in unitatile de invatamant preuniversitar de stat din judetul Olt ca desfasurarea oricaror activitati de natura politica in unitatile, institutiile de invatamant si in toate spatiile destinate educatiei si formarii profesionale atrage angajarea raspunderii disciplinare”, se precizeaza in comunicatul de presa semnat de Nicolae Draghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie