Olt – Medic din Slatina, suspectat de malpraxis pentru a doua oară

Cele mai citite

ghips aplicat gresitUn medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina este acuzat pentru a doua oară de malpraxis. Părinţii unui copil de cinci ani susţin că băiatul lor a rămas cu mâna paralizată după ce medicul i-ar fi pus greşit ghipsul.
În 2010, doctorul a fost acuzat de moartea unui copil, dintr-un motiv identic – copilul a murit la scurt timp după ce i-a pus mâna în ghips. Copilul în vârstă de cinci ani a fost adus la Spitalul din Slatina, în data de 10 mai, cu mâna fracturată.
Cel care a preluat cazul a fost doctorul Gheorghe Ciobanu, care era de gardă la spital. În ziua următoare, copilul a fost internat de medicul Mircea Tusciuc, care i-a pus mâna în ghips.
La aproximativ 20 de zile de la externare, după ce i-a fost dat jos ghipsul, copilul nu şi-a mai putut mişca mâna. Băiatul a fost trimis la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, unde va fi operat.
Spitalul şi Colegiul Medicilor au declanşat anchete în acest caz, mai ales că doctorul Tusciuc nu este la prima abatere. În 2010, un copil de 9 ani a murit după ce acelaşi medic i-a pus mâna în ghips. Doctorul a fost trimis în judecată pentru omor din culpă, iar pronunţarea se va da joi, 4 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img