Olt – Laurentiu Moisiu a prezentat candidatii PP-DD la Caracal si Corabia

Data:

In cadrul conferintei de presa organizate la sediul PP-DD Olt, Laurentiu Moisiu, noul presedinte interimar al acestui partid, si-a prezentat candidatii la primariile din Caracal si Corabia. Astfel, cel care va intra in lupta pentru obtinerea functiei de primar al Caracalului este Ion Dinoiu, directorul SC Vagoane SA din localitate.

Potrivit CV-ului sau, acesta este originar din Ciofrangenii de Arges, locuieste in Caracal si este absolvent al facultatii de Automatica, din cadrul  Institutului Politehnic Bucuresti, in 1975 si al Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresti in 1983. De asemenea, a mai absolvit o serie de cursuri de management, automatizari industriale etc.

In cursa electorala pentru scaunul de primar al municipiului Carcal, Dinoiu se lupta cu actualul edil Gheorghe Anghel, din partea UNPR, Nicu Vladu dela PDLavocatul Serban Cernat – PNL si Eduard Ciocazanu – PSD.

Celalalt candidat prezentat de Laurentiu Moisiu care va candida la primaria Corabia este actualul viceprimar Anton-Petre Draguinea. Acesta este casatorit si a absolvit Facultatea de Stiinte Juridice. Fostul penelist a decis sa candideze din partea partidului lui Dan Diaconescu, spunand ca are experienta in administratia publica locala, ca viceprimar timp de doua mandate. Acesta se va lupta, deocamdata, la Corabia cu actualul primar Tudor Barbu (PSD) si cel dela PNLStefan Parlea, fost primar PDL 2004-2008.

O alta noutate prezentata in cadrul conferintei de presa este anuntarea candidaturii oficiale la functia de presedinte al CCJ Olt a lui Octavian Popescu, fost prefect de Olt, actualmente director al Spitalului Municipal Caracal.

„Decizia mea de a ma alatura acestei echipe nu a fost una simpla, discutiile dureaza de doua luni. Hotararea a fost ferma in urma cu cateva zile, iar ceea ce m-a convins sa iau o decizie a fost echipa care s-a creat la Slatina, la Caracal si Corabia si Draganesti, oameni de cea mai buna calitate. Dupa parerea mea, la ora actuala PP-DD are cea mai buna echipa din judet care ataca alegerile locale. Va fi o campanie grea, stiu ca ne vom bate cu o masina politica extrem de dura, stiu ca USL este o masinarie politica si financiara foarte tare, dar eu cred ca oamenii din judetul Olt au ajuns la deplina maturitate de a alege corect si a pricepe, dupa 20 de ani de la Revolutie, ca este foarte important sa alegi oamenii care trebuie acolo unde trebuie pentru ca lucrurile sa mearga bine. Stiu ca Paul Stanescu, actualul presedinte al CJ Olt, are prima sansa din punct de vedere politic, dar daca ne-am confrunta ca doua persoane in acest judet, cu personalitatile noastre, sunt convins ca l-as surclasa oricand, in orice fel de confruntare si analiza pe orice domeniu“, a precizat Octavian Popescu.

Mai multe despre conferinta de presa a PP-DD Olt, intr-un material pentru VGtv semnat de Georgiana Leulescu Raicu, operator imagine Viorel Raicu, www.vgtvolt.cabanova.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...