Olt – Incredibil, dar adevarat! – Liberalii de la Scornicesti mizeaza in alegeri pe progresistul Catalin Davidescu

Cele mai citite

Presedintele PNL Scornicesti, Ion Moisescu, arunca in lupta pentru fotoliul de primar din localitate, impotriva colegului de partid (inca!) Nedelea Constantin, pe Catalin Davidescu, membru inca UNPR, potrivit declaratiilor presedintelui progresistilor din Olt, senatorul Ion Toma.

„Organizatia PNL Scornicesti a hotarat in urma unui sondaj ca domnul Catalin Davidescu sa fie candidatul nostru la primarie“, a declarat Moisescu.

Davidescu este cunoscut ca traseist politic, deoarece a trecut pe la mai toate partidele politice. A inceput la PRM, a trecut in 2008 la PDL, de unde a si candidat la alegerile locale, apoi, in2010, asarit in proaspata barca a UNPR.

„Datorita prieteniei mele cu Ion Moisescu si proiectului propus de presedintele  Ciugulea prin care vrem sa dezvoltam orasul Scornicesti si sa-l scapam de dictator. Din 10 iunie, orasul Scornicesti va fi liber si va avea o echipa tanara, capabila sa dezvolte acest oras“, si-a precizat intentiile Davidescu.

Din pacate, liberalii din Scornicesti uita ca cele doua mandate de primar ale lui Nedelea au schimbat fata orasului si datorita lui locuitorii au apa potabila permanenta, au o statie de epurare, drumuri asfaltate atat in oras cat si in satele apartinatoare, retea de canalizare, locuinte noi, scoli, gradinite modernizate, dar si un sediu nou de primarie. Lucruri palpabile si necesare localnicilor, dar si investitorilor care isi desfasoara activitatea pe raza orasului.

Georgiana Leulescu Raicu

Ultimele articole

Calarasi – Procesul electoral in localitatea Curcani s-a desfasurat normal

Aproximativ 45% dintre cetatenii cu drept de vot din comuna Curcani au votat  pentru a-si alege primarul si consilierii...

Ilfov – Adrian Mladin a venit din Penitenciarul Rahova pentru a depune juramantul de primar al comunei Jilava

Adrian Mladin, ales edilul Jilavei din puscarie, a depus juramantul. El a fost felicitat de prefectul de Ilfov si...

Olt – PSD Caracal i-a restras sprijinul politic deputatului Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor

Organizatia PSD Caracal a decis retragerea sprijinului politic pentru deputatul social-democrat de Olt Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor,...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ