Olt: Incendiu de proporţii la proprietatea deputatului Dan Ciocan

Date:

În dimineaţa zilei de luni, 7 decembrie, a izbucnit un incendiu care a ars acoperişul unei imobil de mari dimensiuni de pe proprietatea deputatului ex-PSD Dan Ciocan

Incendiul izbucnit în localitatea Rotunda din judeţul Olt a avut ca sursă, cel mai probabil, spun pompierii, amplasarea materialelor uşor combustibile în apropierea coşului de fum. Intervenţia a durat cinci ore, peste 30 de pompieri fiind angrenaţi în acţiune.

Două rezervoare de gaz petrolier lichefiat au fost asigurate pe perioada intervenţiei pentru a nu se întâmpla un dezastru.

„Acoperişul unei clădiri cu funcţiune mixtă, cu regim de înălţime parter şi etaj, din comuna Rotunda, a fost distrus în urma unui incendiu puternic izbucnit în această dimineaţă. La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, forţe şi mijloace de la Detaşamentul Caracal şi Detaşamentul Slatina în total peste 30 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la acoperişul clădirii, cu flacără şi degajări mari de fum, cu posibilitate de propagare la întreaga construcţie.
De asemenea, în apropierea clădirii se aflau două rezervoare de gaz petrolier lichefiat, fiind asigurat un dispozitiv pentru protecţia acestora. Misiunea echipajelor de intervenţie a fost îngreunată de vântul puternic, dar şi de materialele combustibile aflate în podul clădirii, care au favorizat dezvoltarea rapidă a incendiului“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Pompierii au acţionat aproximativ cinci ore pentru lichidarea incendiului. În incendiu au ars aproximativ 750 de metri de acoperiş şi au fost deteriorate obiecte şi echipamente sanitare, mai spun pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...