Olt: Iliescu, despre demisia lui Chițoiu: Cu spectacol nu se rezolvă probleme de fond

Data:

Fostul preşedinte Ion Iliescu consideră că nu cu demisii-spectacol se rezolvă probleme economice şi sociale de fond, cum ar fi situaţia de Oltchim.

Întrebat dacă ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, ar fi trebuit să-şi dea demisia în urma eşecului privatizării Oltchim, Ion Iliescu a susținut că problemele de fond nu se rezolvă cu o demisie.

”Nu lui i se datorează. El e ministru de puţin timp. Nu asta e problema. Şi cu demisii din astea spectacol, un ministru, pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat nu ştiu unde, nu se rezolvă problemele pe fond. Acolo e o boală mai veche, care s-a acumulat. Problema e cum o să se iasă din ea. Se gândise probabil privatizarea ca o soluţie a unor asemenea situaţii. Iată că nu totdeauna poate fi o soluţie. Chiar şi o privatizare trebuie pregătită bine ca să aibă eficienţa necesară”, a declarat Ion Iliescu, citat de Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...