Olt – Fosta sefa a ISJ Olt sustine ca a fost demisa abuziv din functie

Cele mai citite

Fosta sefa a Inspectoratului Scolar Judetean Olt, democrat-liberala Mariana Gheorghe, demisa din functie, sustine ca schimbarea sa de la conducerea Inspectoratului Scolar este abuziva si are motive politice.
Mariana Gheorghe a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a fost schimbata din functie in timp ce era in spital, in concediu medical, dupa probleme de sanatate aparute joi dimineata, iar motivul inlocuirii sale cu un liberal, consilierul judetean Nicolae Draghici, este ca nu a acceptat schimbarea din functie a unor directori de licee din Bals.
„A fost o demitere abuziva, eu eram in spital, la Slatina, de dimineata pentru ca aveam o stare de rau si imi crescuse foarte mult tensiunea. Faxul ce anunta demiterea mea a ajuns la ISJ Olt joi dupa amiaza, in jurul orei 16,00, iar eu am ajuns la spital, in prima parte a zilei. Am fost demisa pentru ca nu am schimbat directorii de licee din Bals, asa cum isi doresc primarul Balsului si presedintele PNL Olt”, sustine Mariana Gheorghe.
In semn de apreciere pentru Mariana Gheorghe, cadru didactic la o unitate de invatamant din Bals, in acest oras, vineri dupa amiaza a fost organizat un mars de sustinere, plecand de la sediul PDL, la care au participat peste 200 de persoane. Sotul Marianei Gheorghe este candidatul PDL la fotoliul de primar al orasului Bals, Stefan Gheorghe, fost sef pana in luna aprilie al Directiei Finantelor Publice Olt.
Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a infirmat acuzatiile pe care i le aduce Mariana Gheorghe si sustine ca schimbarea directorilor de scoli in functie de culoarea politica nu a fost o practica pentru liberali nici in timpul guvernarii Tariceanu si nu este nici acum. „O singura data am discutat fata in fata cu doamna Gheorghe, intamplator, si atunci mai era cineva prezent. Eu nu i-am dat nicio lista, nu am facut niciun fel de presiuni. Domnia sa sa spuna public cine a schimbat foarte recent toti directorii de scoli de la Caracal. Niciodata nu i-am spus sa schimbe directori sau altceva”, a mentionat Ciugulea.
Noul sef al ISJ Olt, Nicolae Draghici, consilier judetean liberal, a mai condus institutia mentionata si in timpul guvernarii liberale, pana in 2009.

Ultimele articole

Propus de PSD, Constantin Tudor are toate şansele să ajungă iar şef la Inspectoratul Şcolar Judeţean

Fost prefect al judeţului de două ori, deputat în Parlamentul României în mandatul 2004-2008, profesorul Constantin Tudor ar toate şansele să preia din nou conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean(ISJ) Călăraşi.

Clubul Universitatea Craiova, evacuat de la Stadionul Ion Oblemenco

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, joi dimineaţă, 27 iunie, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la...

Rechizitoriul DNA: Dragomir şi Sandu au cunoscut situaţia reală, dar au deformat-o, pentru excluderea “U” Craiova

DNA arată, în rechizitoriul prin care i-au deferit justiţiei pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, că aceştia au cunoscut...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ