Olt – Deputatul PDL Daniel Barbulescu afirma ca a votat pentru motiunea de cenzura

Cele mai citite

Deputatul PDL de Olt Daniel Barbulescu a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca a votat pentru motiunea de cenzura si ca nu doreste sa plece din PDL, insa si-a exprimat dreptul de a vota pe care i-l confera legea.
„Da, am votat pentru a trece motiunea de cenzura. Eu nu vreau sa plec din PDL. Nu mi s-a parut normal sa ni se spuna sa nu votam. Pensionarii din Slatina mi-au solicitat sa votez pentru motiune din cauza haosului creat in privinta pensiilor, iar slatinenii in general, cei care m-au trimis in Parlament, mi-au spus sa votez, nu stau acasa cand pe ordinea de zi sunt chestiuni importante. A fost si un semnal de alarma tras catre premier“, a spus Barbulescu.
Deputatul PDL a mentionat printre motivele care l-au determinat sa voteze motiunea faptul ca premierul Mihai Razvan Ungureanu nu este membru al partidului, iar Slatina a fost uitata sau ocolita de pe lista zonelor in care este nevoie de fonduri, in contextul existentei unor proiecte in derulare care stagneaza in asteptarea banilor promisi de Guvern in ultimii trei ani.
In privinta ramanerii sale in randurile democrat-liberalilor, deputatul de Slatina a sustinut ca nu vrea sa paraseasca partidul din care face parte. „Nu vreau sa plec din PDL, vreau sa raman in exercitarea drepturilor conferite de statutul meu de deputat ales din primul tur, uninominal. Nu am discutii cu nicio formatiune politica, vreau sa raman membru PDL“, a conchis parlamentarul de Olt.

Ultimele articole

Un porc FURAT dintr-o comună din Olt, găsit VÂNDUT la Vâlcea!

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Oboga a fost reținut pentru 24 de ore în...

NEWS ALERT! Un tânăr și-a bătut propria mamă până și-a dat ultima suflare

Un individ în vârstă de 19 ani, originar din comuna Găneasa, județul Olt, a fost implicat într-un incident șocant...

Florin Homorean, fostul prefect al Oltului: “Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și...

Ieri în campanie la PNL, azi "în genunchi" la PSD… După zece ani în care a fost dedicat PNL, Florin...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ