Olt – Deputatul Daniel Barbulescu s-a inscris in PSD

Cele mai citite

Deputatul Daniel Barbulescu, ales in 2008 ca parlamentar PDL in colegiul Slatina, a anuntat marti ca s-a inscris in PSD.
„Am luat aceasta decizie, de a ma inscrie in PSD, ca urmare a unor discutii cu domnii Darius Valcov si Paul Stanescu, candidatii PSD si USL la functiile de primar al municipiului Slatina si presedinte al CJ Olt, si dumnealor m-au convins ca au proiecte foarte serioase de dezvoltare a municipiului si judetului, pe care le voi sustine si eu. In acest context, dar si al unor relatii bune, de colaborare cu Darius Valcov, am hotarat sa fac adeziune la PSD. Ma voi implica activ in campania electorala pentru sustinerea candidatilor PSD“, a declarat pentru AGERPRES Daniel Barbulescu.
Barbulescu a participat marti alaturi de presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, si de fostul primar al municipiului Slatina, Darius Valcov, la depunerea candidaturilor reprezentantilor USL la Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt, moment in care si-a anuntat inscrierea in PSD.
Deputatul Daniel Barbulescu a trecut la PSD de la PDL dupa ce saptamana trecuta a votat pentru adoptarea motiunii de cenzura depusa de USL impotriva Guvernului condus de Mihai-Razvan Ungureanu. Votul pentru motiune a insemnat si excluderea deputatului din PDL, conform declaratiilor facute de liderii partidului de la nivel central.
Parlamentarul si-a argumentat votul pentru motiunea de cenzura prin faptul ca Guvernul a ignorat municipiul Slatina atunci cand a alocat fonduri administratiilor locale, desi in oras sunt investitii in derulare care stagneaza din lipsa de finantare.
Daniel Barbulescu a ocupat pana saptamana trecuta functiile de prim-vicepresedinte PDL Olt si presedinte al PDL Slatina. El a mai fost membru PSD din 2003 si pana in 2008, perioada in care a condus organizatia de tineret a PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie