Olt – Deputatii Gigel Stirbu (PNL) si Florin Iordache (PSD) vor campanie de semnaturi anti-ACTA

Data:

Deputatul PNL de Olt Gigel Stirbu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca la viitoarea sedinta a USL la nivel central va propune, impreuna cu deputatul PSD Florin Iordache, inceperea unei campanii de strangere de semnaturi impotriva ACTA.
„Luni, la sedinta USL, voi adresa o solicitare impreuna cu deputatul Florin Iordache pentru demarea unei actiuni de strangere de semnaturi impotriva ACTA. Documentul a fost semnat pe finele mandatului unui ministru care nu a inteles exact implicatiile semnarii ACTA“, a spus Stirbu.
Romania a semnat, in data de 26 ianuarie, alaturi de alte 21 de state membre UE, Acordul International Anti-piraterie de Protejare a Drepturilor de Autor (ACTA). Guvernul de la Bucuresti a precizat, la finele lunii ianuarie, ca semnarea de catre Romania a Acordului multilateral antipiraterie – ACTA nu echivaleaza cu intrarea sa in vigoare, ci este doar o etapa dintr-un proces care ar urma sa se incheie in vara acestui an cu un aviz din partea Comisiei Europene.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...