Olt – Cum poate fi un profesor de sport angajat la Scoala Populara de Arta?

Data:

Daca nu ar fi fost sa isi dea demisia Dragos Turcitu din functia de director la Serviciul Judetean de Paza Olt, nici nu am fi stiut despre cel care il inlocuieste temporar, Emil Popa, fost profesor suplinitor de sport, ca este angajat al Scolii Populare de Arte si Meserii Slatina.

Acest lucru l-am aflat joi, 26 ianuarie, la prima sedinta din acest an a CJ Olt, cand ni se anunta ca Turcitu si-a dat demisia si postul va fi ocupat timp de sase luni de Emil Popa, inspector la Scoala Populara de Arta.

Intrebarea care se pune este: cum a putut fi angajat pe acest post Emil Popa, cu liceul la seral si facultatea de sport la fel, si care nu are nici o tangenta cu locul de munca? O fi avand legatura cu meseria de la Scoala Profesionala? Dumnezeu stie! Si ar mai fi un aspect. Cu ce s-a ocupat la Scoala Populara de Arta si unde a fost bagat, pentru ca noi nu l-am vazut niciodata!

Ne intrebam, de asemenea, ce treaba are cu serviciul de paza sau cu functia de conducere pe care a preluat-o?

La sedinta CJ Olt, unde a fost numit director interimar, Emil Popa nu a catadicsit sa vina, probabil din jena pentru „caciula“ prea mare care i-a fost pusa de partid.

Necunoscute sunt caile pesedistilor…

Georgiana Leulescu-Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...