Olt – Cum poate fi un profesor de sport angajat la Scoala Populara de Arta?

Cele mai citite

Daca nu ar fi fost sa isi dea demisia Dragos Turcitu din functia de director la Serviciul Judetean de Paza Olt, nici nu am fi stiut despre cel care il inlocuieste temporar, Emil Popa, fost profesor suplinitor de sport, ca este angajat al Scolii Populare de Arte si Meserii Slatina.

Acest lucru l-am aflat joi, 26 ianuarie, la prima sedinta din acest an a CJ Olt, cand ni se anunta ca Turcitu si-a dat demisia si postul va fi ocupat timp de sase luni de Emil Popa, inspector la Scoala Populara de Arta.

Intrebarea care se pune este: cum a putut fi angajat pe acest post Emil Popa, cu liceul la seral si facultatea de sport la fel, si care nu are nici o tangenta cu locul de munca? O fi avand legatura cu meseria de la Scoala Profesionala? Dumnezeu stie! Si ar mai fi un aspect. Cu ce s-a ocupat la Scoala Populara de Arta si unde a fost bagat, pentru ca noi nu l-am vazut niciodata!

Ne intrebam, de asemenea, ce treaba are cu serviciul de paza sau cu functia de conducere pe care a preluat-o?

La sedinta CJ Olt, unde a fost numit director interimar, Emil Popa nu a catadicsit sa vina, probabil din jena pentru „caciula“ prea mare care i-a fost pusa de partid.

Necunoscute sunt caile pesedistilor…

Georgiana Leulescu-Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie