Olt – CSS Corabia, sancţionată de FRF!

Date:

CSS CorabiaComisia de Disciplina a FRF a sancţionat-o pe câştigătoarea Cupei Hagi Danone, CSS Corabia, cu pierderea prin forfait a jocurilor cu Oţelul Galaţi, CFR Cluj, Interstar Sibiu şi Sporting Juniorul Vaslui, rezultate ce nu-i mai conferă dreptul de a reprezenta România la Cupa Mondială Danone din luna septembrie.
Comisia de Disciplină a FRF a analizat memoriile depuse de formaţiile participante la turneul final al Cupei „Hagi Danone“, punînd accent pe cazul jucătorului Eugen Militaru, de la CSS Corabia. Acesta a primit „roşu“ direct la ultimul meci al turneului zonal al juniorilor D, când evolua pentru ALRO Slatina, iar decizia de două etape de suspendare a fost dată abia pe 5 iunie, însă, conform regulamentelor, până la anunţarea hotărîrii, jucatorul se afla în stare de suspendare, lucru de care nu s-a ţinut cont, Eugen Militaru jucând în toate jocurile de la turneul final al Cupei „Hagi Danone“, pentru CSS Corabia. El a încălcat astfel de două ori regulamentul, o dată pentru că a jucat în stare de suspendare, iar a doua oară pentru că a evoluat la două echipe diferite în acelaşi an competiţional, ceea ce înseamnă un fals.
În cele din urmă, reprezentanţii comisiei au decis sancţionarea CSS Corabia, prin pierderea prin forfait a jocurilor cu Oţelul Galaţi, CFR Cluj, Interstar Sibiu şi Sporting Juniorul Vaslui. De asemenea, CS ALRO Slatina a fost sancţionată cu pierderea prin forfait a jocului cu Interstar Sibiu din campionatul naţional de juniori D, cu scăderea a şase puncte şi interzicerea dreptului de a efectua transferuri pentru următoarea perioadă de transfer.
Reamintim faptul că mai multe echipe participante la turneul final de la Arad au adus dovezi organizatorilor cu privire la falsurile la care s-au pretat cei de la Corabia. Cîştigătoarea Cupei „Hagi Danone“ a fost acuzată că a folosit pe fals cinci jucători, unii fiind peste vârsta regulamentară. Este vorba despre Eugen Militaru, Alex Georgescu, Codruţ Turcin, Marius Dumitraşcu şi Bogdan Ionuţ Călin. Cei cinci incriminaţi, conform raportului de arbitraj de la faza zonală a juniorilor D de la Sibiu, au evoluat şi pentru CS ALRO Slatina, fiind trimise în acest sens către organizatori mai multe dovezi, de la poze, filmări, copii după raportul de arbitraj şi articole din ziare. Aceştia au evoluat şi pentru CSS Corabia, ceea ce înseamnă un fals.
Cele mai mari şanse de a reprezenta România la Cupa Mondială le are Sporting Juniorul Vaslui, care a pierdut finala cu CSS Corabia, scor 0-4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...