Olt – Bercea Mondialu a fost operat de piatra la rinichi

Cele mai citite

Arestul nu ii cade bine Mondialului. Dupa ce in urma cu cateva saptamani a ajuns de urgenta la spital cu piatra la rinichi, acum interlopul are nevoie din nou de ingrijiri medicale.

Tratamentul urmat de Bercea nu l-a vindecat, asa ca a ajuns din nou la Spitalul de Urgenta Craiova. Acesta a fost operat de medicii craioveni de piatra la rinichi si se afla, luni, 20 februarie, in continuare sub supraveghere medicala la Sectia de Urologie din Spitalul de Urgenta Craiova.

Se pare ca aceasta interventie chirurgicala va fi folosita drept motiv de eliberare conditionata de avocatii lui Bercea. Si in timp ce Mondialul sufera pe patul de spital, judecatoarea Diana Cotoi, de la Tribunalul Olt, care l-a pus in libertate de doua ori, trebuie sa studieze bine dosarul in care barbatul este acuzat de tentativa de omor. Pe 22 februarie trebuie sa dea sentinta in acest caz.

Georgiana Leulescu-Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie