Olt: Consiliul Judeţean alocă bani pentru cadouri de sărbători

Data:

Consilierii judeţeni din Olt au aprobat joi alocarea 60.000 lei în vederea achiziţionării de daruri de sărbători pentru colindători şi pentru persoanele asistate din căminele pentru vârstnici şi centrele de plasament.

Suma alocată pentru cadouri este aceeaşi ca anul trecut şi va fi folosită pentru a cumpăra dulciuri, fructe şi sucuri ce vor fi oferite în preajma Crăciunului grupurilor de colindători ce vor ajunge la sediul CJ Olt, cât şi tuturor copiilor din centrele de plasament, căsuţelor de tip familial precum şi adulţilor din centrele de îngrijire şi asistenţă socială. În fiecare an, de după 2004, CJ Olt a împărţit în apropierea Crăciunului peste 2.000 de pachete colindătorilor şi persoanelor asistate social, sumele alocate fiind de 50.000 sau 60.000 lei.

Spre deosebire de anii anteriori, de această dată vor oferi cadouri copiilor ce provin din familii cu venituri reduse şi primăriile de oraşe şi comune. Pentru a putea avea şi bani de funcţionare până la finele anului şi pentru daruri de sărbători pentru copii, primăriile de comune au primit câte 5.000 lei şi cele de oraşe câte 10.000 lei din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean Olt.

 

 

 

AGERPRES

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...