Olt – Aproximativ 100 de persoane protesteaza la Slatina

Cele mai citite

Protestele au fost reluate luni dupa-amiaza la Slatina, chiar daca afara sunt -12 grade Celsius, cei aproape 100 de manifestanti scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale.
Majoritatea protestatarilor sunt pensionari care au declarat ca posibila majorare a pensiilor cu 5% nu este in masura sa-i multumeasca deoarece pensiile lor au scazut anul trecut cu mai mult de atat si sustin ca majorarea pensiilor nu este o concesie pe care o va face Guvernul pensionarilor pentru ca este prevazuta de legi.
Temperaturile foarte scazute de la Slatina, din ultimele cinci zile, au redus numarul persoanelor care au iesit in strada precum si durata demonstratiilor dar chiar si in conditii de ger zeci de persoane au protestat zilnic, timp de circa o ora, la Slatina si Caracal.
Protestele au fost luni si la Caracal, numarul participantilor fiind mai mic de 100 de persoane. Atat la manifestatiile din Slatina cat si la Caracal, manifestantii cer demisia Guvernului si a sefului statului, respectarea drepturilor cetatenilor si a regulilor democratice de conducere a statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie