Olt – Aproximativ 100 de persoane protesteaza la Slatina

Data:

Protestele au fost reluate luni dupa-amiaza la Slatina, chiar daca afara sunt -12 grade Celsius, cei aproape 100 de manifestanti scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale.
Majoritatea protestatarilor sunt pensionari care au declarat ca posibila majorare a pensiilor cu 5% nu este in masura sa-i multumeasca deoarece pensiile lor au scazut anul trecut cu mai mult de atat si sustin ca majorarea pensiilor nu este o concesie pe care o va face Guvernul pensionarilor pentru ca este prevazuta de legi.
Temperaturile foarte scazute de la Slatina, din ultimele cinci zile, au redus numarul persoanelor care au iesit in strada precum si durata demonstratiilor dar chiar si in conditii de ger zeci de persoane au protestat zilnic, timp de circa o ora, la Slatina si Caracal.
Protestele au fost luni si la Caracal, numarul participantilor fiind mai mic de 100 de persoane. Atat la manifestatiile din Slatina cat si la Caracal, manifestantii cer demisia Guvernului si a sefului statului, respectarea drepturilor cetatenilor si a regulilor democratice de conducere a statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...